LA TEVA TERAPEUTA DE CONFIANÇA A OLOT

DAP
DESENVOLUPAMENT ASSISTIT
DE LA PERCEPCIÓ

DAP, Desenvolupament Assistit de la Percepció és un mètode per ajudar les persones a recuperar la confiança en si mateixes. A través de la percepció com a eix central per ancorar-se en la realitat, anem a trobar el veritable ser.

Aquest treball es fa en grup, ja que té més eficàcia per desmitificar que la teràpia individual, perquè en disposar de més persones, proporciona una retroalimentació que serveix de mirall.

Mitjançant la interactuació, es tenen més possibilitats de restablir el pont de comunicació interpersonal. És una poderosa eina per interrompre el trànsit “jo-amb-mi-mateix”.

Les fantasies que alimentem durant el trànsit, són interrompudes fàcilment per les transaccions “jo-amb-l’altre” que es duen a terme a les dinàmiques grupals.

La desmitificació és un procés de despertar als fets que ens envolten. Veure i escoltar, posar tots els sentits quan estem en relació amb els altres és fonamental si volem estimar.
SESSIONS EN GRUP

Una proposta de trobada en grup, per parlar de qualsevol problemàtica que ens desperta neguit o preocupació. Compartint els nostres conflictes amb la terapeuta, donem l’oportunitat que la resta es reflecteixi i aprenem tots. Un espai per guanyar comprensió i perspectives enriquidores sobre la nostra existència, amb l’objectiu de guanyar qualitat de vida.

 
Com funciona una sessió de DAP?
Arribada, meditació guiada, posada en comú de les peticions de les persones que volen plantejar un conflicte. Exposicions i diàlegs. Conclusions del grup. Tancament de la sessió.
 
Anima’t a provar aquesta experiència!
 

Sessions quinzenals en línia.
Possibilitat de crear un grup presencial en cas d’interès.

Els dijous a les 20:10h.

Preu: 15 € per sessió

Els pagaments es faran per mensualitat a través de bizum o transferència bancària.

Comencem el 13 d’octubre!
Inscripcions al 623192105
Tens alguna pregunta?

Carrer Sant Josep de Calassanç, 3
17800 Olot

fem-ho possible