• L’amor per un mateix

  El amor por uno mismo

  En teràpia sovint em trobo amb el problema del narcisisme i la seva falta de comprensió. Amb la finalitat de fer un bé, he volgut dedicar-li aquest espai.He recollit i fet una adaptació del llibre “La cura de l’ànima” de Thomas Moore, perquè la lectura sigui més amena. Em sembla interessant la claredat amb la qual parla d’aquest arquetip. I a tu, et ressona?


 • Teràpia Presencial

  Terapia Presencial

  La teràpia ens ajuda a revisar la pròpia biografia i les relacions que van ser significatives durant la infància per tal de superar les barreres defensives que vam crear en mode de supervivència i viure en plenitud. Gràcies a l’acompanyament terapèutic creem nous registres positius. Amb la força d’aquest nou vincle, anem recuperant progressivament la confiança i l’amor cap a nosaltres.


 • Tallers de Sexualitat

  Talleres de Sexualidad

  En la verdadera unión sexual, de repente se revela evidente que Yo soy tú, y tú eres Yo. Estoy en tu cuerpo y tú en el mío. En ese instante de sublime pureza, las almas eternamente jóvenes se encuentran, abrazadas a la vez, por La Presencia.


 • Què és la Teràpia d’Integració Psicocorporal?

  ¿Qué es la Terapia de Integración Psicocorporal?

  Cuando Marc Costa Seguí dirigía la escuela de Integración Psicocorporal y llevaba las formaciones, a menudo decía que era importante que cada una de nosotros encontrara su forma de trabajar. Así pues, aunque me haya formado con él, y profundamente influenciada por la también terapeuta Montserrat Crehuet, de la que fuí paciente durante más de quince años, describiré mi método.