LA TEVA TERAPEUTA DE CONFIANÇA A OLOT

SEXUALITAT
TALLERS I XERRADES

En la veritable unió sexual, de sobte es revela evident que Jo sóc tu, i tu ets Jo. Estic al teu cos i tu al meu. En aquest instant de sublim puresa, les ànimes eternament joves es troben, abraçades alhora, per La Presència.

A tu, amor.

SEXUALITAT TÀNTRICA

Hi ha moltes maneres de practicar la sexualitat, però em centraré exclusivament a parlar de la que practico. Si veritablement ens volem unir en la relació sexual, fondre’ns l’un amb l’altre, cal practicar la nuesa de l’ànima, tal com ens despullem el cos per a l’acte sexual.

Hi pot haver dies lluminosos en què tot flueix; la sensualitat és a l’aire, l’energia circula amb fluïdesa, i hi ha una alegria, una complicitat que apareixen naturalment. Però quan això no passa, cal practicar Tantra. Aquest ensenyament ens permet veure el que està passant en aquell instant.

Hi ha tota mena de possibilitats que podem utilitzar, canalitzar o inventar, per ajudar-nos a desprendre’ns de tots els aspectes de l’ego que habitualment anomenem jo. Són barreres de més o menys importància, que impedeixen l’accessibilitat, la rendició, i obertura cap a l’altra persona.

Si ens volem trobar realment, cal primer, enfocar-se per veure què ens ho impedeix. Percebre amb veritable interès tot aquest moviment per després prendre la decisió de deixar anar llast, rols i anar-nos centrant una vegada i una altra en el present, en qui sóc i qui tinc davant.

Així que la tornada i la repetició serveixen com la llenya al foc, per encendre i fer circular l’energia. En aquest intent, durant aquest procés de despreniment, descobrirem a vegades, dificultats, records, interferències de tota mena, com falses creences o condicionaments que ens reprimeixen i inhibeixen la gana sexual o l’energia vital.

Des de la ment, tot això ens semblen obstacles insalvables. Però no ho són. Tenim l’opció d’aprendre i conèixer com funcionen els nostres mecanismes, com activar el cos, les sensacions, com fer circular l’energia per harmonitzar-nos, i així arribar a traspassar aquestes barreres aparentment impossibles d’enderrocar. Amb la pràctica ens adonarem que encara que al principi emprenguem la sexualitat des d’un lloc dens, mancat de desig, o fins i tot apàtic, és possible afluixar-nos, deixar-nos anar i arribar a un lloc de llibertat interior.

*

Tens alguna pregunta?

Carrer Sant Josep de Calassanç, 3
17800 Olot

fem-ho possible