LA TEVA TERAPEUTA DE CONFIANÇA A OLOT

SESSIONS EN LÍNIA
TERÀPIA D'INTEGRACIÓ PSICOCORPORAL

Sent terapeuta psicocorporal, no m’hauria passat mai pel cap, que acabaria fent sessions en línia. Tanmateix, com diu aquell refrany “no diguis mai…”, i encara que potser pensareu que vaig començar a fer-ne a partir de la Còvid-19, no va anar així. Resulta que una antiga estimada pacient, em va demanar de tornar a fer procés, però via internet, donat que llavors ella es trobava a l’estranger. Vaig acceptar la proposta, que en aquell moment em va semblar un repte, i com l’experiència va ser positiva, em vaig animar a obrir consulta també en línia, podent arribar així a oferir el meu servei a més persones. 

Tota la part de comunicació, elaboració de processos i vinculació funciona de la mateixa manera. És només durant els treballs que necessiten intervenció corporal, que en lloc de fer un abordatge des d’una aproximació física, els guio perquè ells mateixos puguin anar sentint els bloquejos i obrint-los amb ajuda de la respiració i la veu. En el passat i com a pacient, tot i tenir la terapeuta amb mi, en vaig fer molts d’aquests recorreguts interiors, sense contacte, i ara descobreixo que gràcies a la meva pròpia vivència puc ajudar als pacients encara que no hi sigui presencialment.

Això sí, trobo a faltar poder fer-los una abraçada al final de la sessió, després d’haver compartit viatges interiors d’una intimitat extraordinària. Quan sento aquest impuls, llavors el recondueixo cap a una canalització energètica i visualitzo l’abraçada, vibrant amb amor i tendresa. Així sento que deixo circular l’afecte que se’m desperta cap a ells

Tens alguna pregunta?

Carrer Sant Josep de Calassanç, 3
17800 Olot

fem-ho possible