LA TEVA TERAPEUTA DE CONFIANÇA A OLOT

SESSIONS PRESENCIALS
TERÀPIA D'INTEGRACIÓ PSICOCORPORAL

La teràpia és més un art que no pas una ciència. No hi ha dues persones iguals, i l’ofici de terapeuta implica ser tremendament creativa.

Quan érem petits vam rebre una sèrie de maltractaments estant en relació amb el nostre nucli familiar. Algunes d’aquestes ferides van provocar un dolor tal, que per suportar-lo vam construir una protecció interior que ens permetés sobreviure en aquest medi. Així vam aconseguir mitjançant la mistificació adaptar-nos, tancant-nos dins de nosaltres mateixos, i desenvolupant-nos a l’entorn desconnectadament.

Aquestes barreres defensives encara que ens van ajudar a continuar vivint malgrat el trauma, tenen un alt cost, perquè ens sumeixen en una mena de trànsit, impedint veure el nostre veritable potencial.

Per tal de recuperar les nostres vides i viure-les amb plenitud, necessitem revisar la pròpia biografia i les relacions que van ser significatives durant la infància.

Impreses al nostre sistema nerviós central tenim interioritzats, tot tipus de records i missatges que freqüentment governen les nostres vides. Les qüestions pendents del passat són una càrrega que portem a les nostres relacions actuals. Totes les emocions acumulades poden aparèixer en qualsevol moment. Per això és important fer procés. Així anem separant el passat del present, i evitem perjudicar el nostre entorn.

Això requereix passar per una sèrie de duels, i el dolor conseqüent. Quan per fi ens obrim i ens revivim desvalguts, gràcies a l’acompanyament terapèutic creem nous registres positius. Amb la força d’aquest nou vincle, anem recuperant progressivament la confiança i l’amor cap a nosaltres.

Tens alguna pregunta?

Carrer Sant Josep de Calassanç, 3
17800 Olot

fem-ho possible